Антъни Хопкинс представи колекцията парфюмна вода и аромати за дома AH

...
Антъни Хопкинс представи колекцията парфюмна вода и аромати за дома AH
Коментари Харесай

Антъни Хопкинс създаде своя марка парфюм |

Антъни Хопкинс показа сбирката парфюмна вода и аромати за дома " AH Eau de Parfum " в съдействие с благотворителната организация No Kid Hungry, с цел да подкрепи битката с глада измежду децата в Съединени американски щати, като в този момент разкрива повече за вдъхновението си зад неповторимите ухания.

Емблематичният холивудски артист разкри, че е бил въодушевен да пусне своя сбирка от аромати, след като е забелязал по какъв начин другите ухания трансформират психическата му нагласа, оповестява Бтв.

" Ароматите са форма на медитация, те просто трансформират психическата ми нагласа. Със сигурност ми оказват помощ в живописта, музиката и актьорството. Това е неразделна част от личния ми вътрешен живот ", споделя Хопкинс.

Унисекс ароматът на Антъни Хопкинс съставлява композиция от сладостен бергамот, билков мускус и цитрусов портокалов цвят, за който звездата на " Мълчанието на агнетата " споделя, че му припомня за детството.

Другите артикули в сбирката включват ароматни свещи и дифузери с мирис на сандалово дърво, кехлибар или гардения тубероза, последната от които е същинска ода за Уелс - родината на Антъни Хопкинс.

" Независимо дали изсвирвам на пианото или рисувам в студиото си, ароматът създава настроение за успокоение и провокира необичайно възприятие на признателност ", споделя той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР